Rock'n Ghena

Rock'n Ghena

Cu o istorie de 18 ani, Rock’n Ghena, printre alte trupe din underground, face parte din pionierii genului hardcore în România și s-a făcut remarcată ca una din trupele cele mai dure din acest gen, ajutând la definirea termenului hardcore și creând un adevărat tumult pe harta României.

Venită de pe țărmul Mării Negre, trupa Rock’n Ghena a lansat de la început o serie de sunete furioase cu elemente distinctive și agresive de tobe, bass și voce neobosită și puternică. Mesajul Rock'n Ghena este despre frustrarile din viata de zi cu zi, cele de care ai parte atunci cand vezi ignoranta care ne inconjoara si lipsa de empatie si unitate. Muzica lor incurajeaza spiritul liber din fiecare dintre noi, sa luam actiuni incurajand puterea liberului arbitru. Nu este loc de vorbe goale atunci cand esti la un concert Rock'n Ghena.

In martie 2018 urmeaza sa isi lanseze urmatorul album “The Hate, The Pain The Suffering” care va pastra aceesi nuanta de duritate si sinceritate.Acest album are colaborari cu Vita de la Implant pentru Refuz, Toni Dijmarescu si DJ Hefe.