Plasare Comanda

Cum plasez o comanda?

Pasul 1

Hotărăşti ce produs vrei sa porţi.

Pasul 2

Odată ajuns pe pagina produsului selectezi culoarea si măsura pe care vrei să o cumperi. Tricoul va fi adăugat in coşul de cumpărături după care îţi vei putea continua cumpărăturile.

Pasul 3

În momentul în care ai adăugat toate produsele dorite în coşul de cumpărături îţi poţi finaliza comanda.

Pasul 4

Ajungând în pagina Coş cumpărături pentru a putea finaliza comanda trebuie să verifici din nou produsele alese, să introduci adresele de livrare şi facturare, îţi alegi modalitatea de livrare preferată, stabilesti modalitatea de plată, după care validezi comanda. Comenzile nevalidate le regăseşti în status comenzi şi le poţi finaliza la o dată ulterioară.

Pasul 5

Vei primi un e-mail de confirmare a înregistrării comenzii, deasemeneain termen de 24h vei fi contactat telefonic pentru a ţi se confirma comanda. După ce coletul este gata de livrare vei primi un nou mail care te va informa că produsele sunt în drum spre tine.

P.S. Produsul este ţinut in cosul de cumpărături până când se închide sesiunea curentă. Dacă doriţi să vedeţi produsele alese ulterior le puteţi adăuga la Selecţii. Nu garantăm posibilitatea cumpărarii tricourilor păstrate la Selecţii. Adăugarea unui tricou in coşul de cumpărături nu garantează cumpărarea acestuia deoarece există posibilitatea ca acesta să fie vândut în timp ce se află în coşul tău de cumpărături. Tricourile sunt păstrate în coşul de cumpărături până la delogare.

Este site-ul securizat?

Confidenţialitatea şi protecţia informaţiilor colectate de la dvs. sunt de o importanţă vitală pentru noi. dark-side.ro nu oferă informaţia colectată unor terţi fără consimţământul dvs. expres şi prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noştri, pe care o vom oferi către terţe reţele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date şi nu include nicio informaţie identificabilă personal despre nici un utilizator individual. Informaţiile pe care le furnizezi site-ului sunt stocate pe un server cu acces securizat care respectă legislaţia română de protecţie a datelor în vigoare. Cu scopul de a proteja informaţiile furnizate de utilizatorii noştrii în cea mai mare măsură, dark-side.ro nu stochează informaţiile cardului dvs. de credit. Operaţiunile cu cardul se fac prin partenerul nostru MobilPay. De asemenea, informaţiile din coşul de cumpărături sunt transmise criptat către server printr-o conexiune securizată cu un certificat digital emis de Go Daddy.